Kordon İlkokulu

Vizyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini fırsat tanımak ve onları 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Misyon: Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmektedir. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmektedir. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, bir birlerinin öğrenmesine ve bir birlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmaktadır. Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olmaktadırlar. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmadan ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmayacaktır. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmaktadır.

Saatler: 09:00- 14:30
Isınma: Soba